Ananda Centar

Voditelj i osnivač Ananda centra je Dražen Radaković, hipnoterapeut i savjetnik s dugogodišnjim iskustvom. Intenzivno radi obiteljske, sistemske i poslovne konstelacije, kao i obiteljsko i psihosocijalno savjetovanje. Po zvanju je sveučilišni specijalist psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu – titula univ.spec.act.soc.

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pohađao je 1998.-2001.g. Međunarodnu školu kibernetske psihoterapije (School for Cybernetics of Psychoterapy, Department of Psychiatry, Faculty of Medicine University of Zagreb) u klasi dr. Biserke Koren, gdje je stekao svoje prvo zvanje psihoterapeuta (The Professional Board of the Department of Psychiatry).

Za sada je jedini certificirani terapeut TNI instituta (The Newton Institute) u Hrvatskoj, najpoznatije ustanove za regresoterapiju u svijetu, čiji je osnivač i utemeljitelj čuveni Michael Newton. Sudjelovao je na seminarima čuvene američke psihoterapeutkinje Phyllis Krystall gdje je naučio tehniku „kidanja veza“.

Pohađao je niz psihoterapijskih edukacija u Hrvatskoj i u inozemstvu: Kontaktirao je i prošao edukacije sa Ž. M. Slavinskim, poznatim psihologom iz Beograda i dobio diplomu PEAT-a. Također je prošao obuku Theta iscjeljivanja.

Vodi i vlastite škole samohipnoze, hipnoze i regresoterapije u Hrvatskoj i izvan nje. U nakladi izdavačke kuće “Profil” objavio je knjige “Hipnoza za svakodnevnu primjenu” objavljenu 2012. godine kao i “Život između smrti i ponovnog rođenja” 2014. godine. U vlastitoj nakladi objavio je knjigu „Gay kod“ 2015.g. U izdanju naklade Uliks 2019.g objavio je knjigu „Reinkarnacija“.

Dražen Radaković

Radno vrijeme

PON — PET  (9:00 – 20:00)
SUB  (9:00 – 15:00)

Usluge centra

Odaberite najbolju terapiju za sebe i rezervirajte svoj termin
floatation tank

Floatation Tank

Plutanje u bestežinskom stanju u sterilnoj otopini gorke soli poboljšava opće psihofizičko zdravlje. Uzmite jedan sat samo za sebe, i um i tijelo će vam biti zahvalni!

Ozonska infrared sauna

Ozonska
infrared sauna

Duboki termalni učinak za ljepotu kože i mršavljenje, terapija ozonom za jačanje imuniteta i volje te pomlađivanje.

hipnoterapija

Hipnoterapija

Zažmirite, opustite se i dopustite da se riješimo tegoba koje vas muče. Do željene promjene uz vlastiti angažman i sigurnu navigaciju iskusnog hipnoterapeuta.

Psihosocijalno savjetovanje

Savjetovanja

Psihosocijalno savjetovanje za veći privatni i poslovni uspjeh i svladavanje prepreka u svim aspektima života.